Voetreflex

Voetreflex

Een weldaad voor lichaam en ziel.

Wanneer je zo’n 80 jaar oud bent heb je twee keer de aarde rond gelopen. Wat een prestatie!  Vooral voor je voeten, die hebben je toch maar gedragen. En toch gaan we meestal achteloos met onze voeten om, ons gezicht zetten we nog wel in de was maar onze voeten?

Onze voeten dragen ons niet alleen, maar ons hele lichaam vindt ook nog zijn weerspiegeling in de voeten. Ieder deel van ons lichaam heeft een reflex punt onder, op of in de voeten. Wanneer we nu die reflex punten met druk aanraken vindt dat zijn weg naar dat deel in het lichaam waar het reflexpunt mee correspondeert.
Voorbeeld: heb je last van je darmen en kun je moeilijk naar de wc dan kun je vanuit de darmreflexpunten onder je voeten contact maken met de darmen in je lichaam die daardoor gestimuleerd worden en joepie een gemakkelijk poepie.

Tijdens een voetreflex behandeling worden alle reflexpunten (acupressuurpunten) aangeraakt van hoofd tot voeten en zo krijgt je lichaam en je zelfgenezend vermogen via de reflexpunten de opdracht om in actie te komen. Dit is toepasbaar op alle ziekten, pijnen, kwalen en andere ongemakken.
En niet onbelangrijk: je voeten zijn er blij mee. Die krijgen eindelijk eens de aandacht die ze verdienen.
Lichamelijk wordt je opgeruimder zodat ook je geest de kans krijgt om weer in balans te komen.

Maar hoe het ook zei, alleen jij kunt jezelf helen. De ander kan jou alleen maar (tijdelijk) in alle vrijheid liefdevol begeleiden en ondersteunen.

Een krachtige aanrader: Runevo of wel een rug/nek/voeten behandeling.   

Tarieven 2023

Afspraken kunnen gemaakt worden voor  dinsdag, woensdag en donderdag.

Voetreflex behandeling: € 47,50=
Runevo (rug, nek, voeten): € 50,==